ETA Gratussino Maxo II 0023 90080 + 5 rokov záruka na motor

Kód: 17142
6 hodnotení
Značka: ETA
€289
Tovar na objednávku
Položka bola vypredaná…

Kuchynský robot – planetárny spôsob miešania, príkon 1000 W, materiál vnútorných prevodov kov, objem misy 4.5 l, materiál misy nerez, počet rýchlostí 6, materiál plášťa nehrdzavejúca oceľ a plast, plynulá regulácia otáčok, hmotnosť 10.8 kg, miešacia metla, nadstavec na plnenie údenárskych produktov, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, priehľadný kryt misy, uvoľňovací kľúč, mixér, mlynček na mäso a mlynček na mak, farba biela

Detailné informácie

Podrobný popis

ETA 5 rokov záruka5 rokov záruka na motor
REGISTÁCIA VÝROBKU TU

 

Užitočný pomocník pre vašu kuchyňu

ETA Gratussino Maxo II má planetárny systém miešania, vďaka ktorému bude cesto dokonale vymiešané a výsledok bude ohromujúci.

Osloví vás bohatou výbavou, s ktorou môžete šľahať, miešať aj vymiesiť cesto. Poradí si aj so strúhaním zeleniny a orechov, s mletím mäsa, plnením údenín a dokonca aj s tvorbu masových trubičiek Kebbe či vyrábaním strojového pečiva. S mlynčekom na mak sa stanete expertom na najrôznejšie makové špeciality.

Praktický, tichý a účinný pomocník

Nástavce na robot veľmi ľahko a rýchlo nasadíte, ovládanie je jednoduché a plynulé s pomocou regulačného kolieska. Ľahko sa udržiava, väčšinu príslušenstva je možné umývať v umývačke riadu. Výkyvné rameno je zaistené bezpečnostným systémom, nespustí sa, ak je rameno v odklopenej polohe. Ďalej disponuje bezpečnostnou tepelnou poistkou proti prehriatiu motora a svetelnou signalizáciou prevádzky.

Planetárny systém miešania

Výkonný 1000 W motor so stabilizátorom udržuje nastavené otáčky aj pri veľkom zaťažení. Má plynulú reguláciu otáčok a kovové prevodové kolesá, ktoré zisťujú dlhú životnosť. S protišmykovými nôžkami je zaistená stabilita a má aj priestor pre navinutie napájacieho kábla.

Bohaté príslušenstvo

V balení je veľká nerezová misa s objemom 4,5 l, ďalej potom sklenený mixér s objemom 1,4 l na smoothie, polievky či omáčky, miesiaci hák, šľahacia aj miešajúca metla na cestá, krémy a nátierky. Ďalej dva mlynčeky, jeden na mäso s priemerom 54 mm s dvoma veľkosťami mlecích doštičiek a druhý mlynček na mak. K mlynčeku na mäso je nástavec na plnenie údenárskych produktov, ako sú domáce klobásky a jaternice. Ďalšou súčasťou je nástavec na Kebbe a strúhací nadstavec so 4 strúhadlami na šaláty, orechy, strúhanku a iné. K príslušenstvu patrí ešte plastová násypka, vtláčadlo, priehľadný kryt na miešaciu misu a uvoľňovacie kľúče. Ku kuchynskému robotu možno dokúpiť ešte ďalšie príslušenstvo.

ETA Gratussino Maxo II 0023 90080 – špecifikácia

  • Objem hlavnej nádoby 4.5 l
  • Ovládanie mechanické-gombíkové
  • Plynulá regulácia rýchlosti Áno
  • Pulzný spínač Nie
  • Funkcie a príslušenstvo kuchynského robota hnetenie
  • Funkcie a príslušenstvo kuchynského robota strúhanie
  • Funkcie a príslušenstvo kuchynského robota mixér
  • Funkcie a príslušenstvo kuchynského robota šľahanie
  • Funkcie a príslušenstvo kuchynského robota plnenie údenín
  • Funkcie a príslušenstvo kuchynského robota miešanie
  • Funkcie a príslušenstvo kuchynského robota mäsomlynček
  • Funkcie a príslušenstvo kuchynského robota mlynček na mak
  • Planetárny systém miešania Áno
  • Príkon robota 1000 W
  • Materiál nádoby nerez
  • Retro Nie

Návod k obsluhe

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Autorizovaný spotrebičov ETA – SALT ELEKTRO

Počas niekoľkých desaťročí prítomnosti značky ETA na slovenskom trhu sa táto značka v maximálnej miere udomácnila a stala sa synonymom pre domáce spotrebiče, a to vďaka svojej spoľahlivosti, dlhej životnosti a dostupnosti.

V súčasnosti sa spoločnosť transformuje na moderne fungujúci subjekt s dôrazom na kvalitu služieb. Spoločnosť prešla mnohými razantnými opatreniami v oblasti systému chodu a nákladov spoločnosti. V súvislosti s tým došlo k centralizácii logistiky do centrálneho skladu. Dôraz je kladený na kvalitu, cenovú dostupnosť produktov, kvalitu služieb v oblasti servisov a zaistenia náhradných dielov.