ETA Gratus Smart 0028 90025

Kód: SE676B64
2 hodnotenia
Značka: ETA
ZADARMOZADARMO €359 –13 %
ETA Gratus Smart 0028 90025 01
€359 –13 % €309
Tovar na objednávku
Kuchynský robot – planetárny spôsob miešania, príkon 1200 W, materiál vnútorných prevodov kov, objem misy 5.5 l, materiál misy antikoro, počet rýchlostí 8, materiál plášťa antikoro, tlačidlo pulse (turbo), plynulá regulácia otáčok, šľahanie, miesenie a hnetenie, hmotnosť 10.68 kg, miešacia metla, vtláčadlo, hnetací hák, priehľadný kryt misy, uvoľňovací kľúč, mixér, nádoba a šľahacia metla, farba sivá

Detailné informácie

Podrobný popis

STOLNÝ MIXÉR KU KAŽDÉMU KUCHYNSKÉMU ROBOTU ETA GRATUS

autorizovaný predajca ETA je SALT ELEKTRO Lipany

 

10 rokov záruka na motor
Registrujte predĺženú záruku tu

 

Multifunkčný kuchynský robot ETA Gratus Smart je skutočne inteligentný pomocník do malej aj veľkej kuchyne. Vďaka svojmu príslušenstvu vám bude vždy pravou rukou a ušetrí vám veľa drahocenného času. Vďaka celokovovému prevedeniu, vrátane jeho vnútorných prevodov, sa na naň môžete spoľahnúť v každej situáciu.

 

ETA Gratus Smart 0028 90025 metly

 

Vo vnútri ukrýva 1 200W motor so stabilizátorom, ktorý udržuje nastavené otáčky aj pri veľkom zaťažení. Rýchlosť otáčok môžete pritom pohodlne ovládať pomocou otočného regulátora alebo využiť funkciu PULSE na okamžitú maximálnu rýchlosť.

 

Dokonalý pomocník v každej kuchyni

O perfektné spracovanie obsahu misy sa postará planetárny systém miešania, ktorý spočíva v krúživých pohyboch metly okolo vlastnej osi a navyše aj okolo celej misy. Všetky ingrediencie sa tak dokonale premiešajú. K tomu prispieva aj metla na šľahanie s predĺženou pracovnou časťou, ktorá dosiahne až ku stenám misy. Pri práci s menším množstvom surovín potom oceníte možnosť nastavenia optimálnej výšky nadstavcov

 

ETA Gratus Smart 0028 90025 misa a mixér

 

Nevyhnutnou súčasťou robota ETA Gratus Smart je veľká nerezová misa s objemom 5,5 l, ktorá je okrem praktických držadiel vybavená tiež priehľadným krytom s otvorom. Ten vám umožní pridávať suroviny za chodu a zároveň eliminuje prípadné nečistoty v okolí spotrebiča.

 

Ušetrí čas aj námahu

Kuchynský robot ETA Gratus Smart je vybavený tromi druhmi metiel, vďaka ktorým vám práca v kuchyni pôjde skutočne od ruky. Hnetací hák si poradí s tuhými a kysnutými cestami, šľahacia metla vyšľahá nadýchanú šľahačku aj sneh z bielkov a miešacia metla sa postará o všetko ostatné.

 

V príslušenstve nechýba ani praktický mixér s objemom 1,4 l, ktorý vám pripraví vitamínové smoothie, krémové polievky či omáčky pokojne každý deň. Mixér je vyrobený z odolného skla, nepohlcuje tak vône ani pachy.

 

Celé nekovové príslušenstvo môžete navyše jednoducho umyť v umývačke riadu.

 

ETA Gratus Smart 0028 90025 s osadeným mixérom

Navrhnutý pre vašu bezpečnosť

Vývod na mixér, ktorý sa nachádza v hornej časti, je opatrený ochranným krytom. Ak nie je správne zaistený, robot sa jednoducho nespustí. To zabráni nechceným nehodám hlavne v prítomnosti detí.

 

Prácu a starosti vám uľahčí tiež bezpečnostný systém výkyvného ramena s aretačnou poistkou pri odklopenej polohe. Tá uľahčuje manipuláciu aj výmenu pracovných nadstavcov. Samozrejmosťou je bezpečnostná poistka proti nechcenému spusteniu v odklopenej polohe.

 

Motor potom chráni bezpečnostná tepelná poistka, ktorá sa aktivuje pri preťažení stroja. Stabilitu a tým aj bezpečnosť pri práci zvyšujú protišmykové nožičky.

 

ETA Gratus Smart 0028 90025 obsah balenia

Kuchynský robot GRATUS Smart 0028 90025

• Silný motor s príkonom max. 1200 W
• Masívne celokovové prevedenie s kovovými prevodovými kolesami zaisťuje dlhú životnosť a dobrú stabilitu pri prevádzke
• Planetárny systém miešania pre kvalitnejšie a systematickejšie spracovanie obsahu nádoby
• Plynulá regulácia otáčok pre voliteľnú rýchlosť a intenzitu spracovania surovín
• Stabilizátor udržuje nastavené otáčky aj pri veľkom zaťažení
• Funkcia PULSE pre maximálne otáčky
• Možnosť nastavenia optimálnej výšky nástavcov pre prácu s menším množstvom surovín v mise
• Inovatívny šľahací nadstavec s predĺženou pracovnou časťou zaistí efektívnejšie premiešanie surovín aj pri stenách misy
• Bezpečnostná tepelná poistka sa aktivuje pri preťažení stroja a tak ochráni motor pred zničením
• Protišmykové nôžky zaisťujúce vyššiu stabilitu
• Bezpečnostný systém výkyvného ramena:

    • Umožňuje jednoduchú výmenu pracovných nástavcov
    • Obsahuje bezpečnostnú poistku proti nechcenému spusteniu v odklopenej polohe
    • Uľahčuje manipuláciu vďaka aretačnej poistke pri odklopenej polohe

• Možnosť umývania jednotlivých nekovových dielcov v umývačke riadu
• Otvor v kryte misy pre ľahké plnenie surovín za chodu
• Veľmi rýchle zostavenie pracovných nástavcov, jednoduché ovládanie a jednoduchá údržba
• Maximálna hladina akustického hluku je 82 dB(A) re 1pW
• Dĺžka napájacieho kábla 1,35 m

Dodatočné parametre

Kategória: Kuchynské roboty
Záruka: 2 roky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Autorizovaný spotrebičov ETA – SALT ELEKTRO

Počas niekoľkých desaťročí prítomnosti značky ETA na slovenskom trhu sa táto značka v maximálnej miere udomácnila a stala sa synonymom pre domáce spotrebiče, a to vďaka svojej spoľahlivosti, dlhej životnosti a dostupnosti.

V súčasnosti sa spoločnosť transformuje na moderne fungujúci subjekt s dôrazom na kvalitu služieb. Spoločnosť prešla mnohými razantnými opatreniami v oblasti systému chodu a nákladov spoločnosti. V súvislosti s tým došlo k centralizácii logistiky do centrálneho skladu. Dôraz je kladený na kvalitu, cenovú dostupnosť produktov, kvalitu služieb v oblasti servisov a zaistenia náhradných dielov.