ETA 0028 98051 modifikované diely k lisu na robot

Kód: SE1571
Neohodnotené
Značka: ETA
ZADARMOZADARMO
19608 eta 0028 98051 modifikovane diely k lisu na robot
€33
Vypredané
Položka bola vypredaná…

Modifikované náhradné diely určené k lisu na ovocie, bobuľoviny a zeleninu ETA 0028 98000

Detailné informácie

Podrobný popis

Modifikované diely k lisu na ovocie, bobuľoviny a zeleninu. Diely sú vhodné, ak vlastníte pôvodný nadstavec – lis ETA 0028 98000.

  • Špirálový podávač z vysoko pevného plastu
  • Prvotriedne hygienicky preverené materiály
  • Dve nerezové a farebne odlíšené sitká (hrubé s otvorom 1 mm | jemné s otvorom 0,6 mm) na rôzne druhy spracovávaných surovín s možnosťou viacnásobného lisovanie dužiny, ktorá stále obsahuje šťavu
  • Možnosť umývania jednotlivých nekovových dielov v umývačke riadu

 Špirálový podávač tohto príslušenstva bol modifikovaný. Pri použití lisu prosím dodržujte nasledujúce pokyny:

  • Novo je možné spracovávať už vylisovanú dužinu druhým priechodom, ak obsahuje stále príliš šťavy. Pred týmto spracovaním povoľte zaisťovaciu skrutku a odoberte kryt lisu. Sitko očistite z vonkajšej strany vhodným nástrojom (napr. plastovou stierkou). Hmatom prstov skontrolujte, či otvory sitka nie sú upchaté zrniečkami / jadierkami. Ak áno, lis odoberte, celý vyčistite, následne zostavte a pokračujte v spracovávaní surovín.
  • Pri lisovaní ríbezlí, černíc, hrozna a podobných plodov so zrniečkami / semienkami a kôstkami NIKDY nespracovávajte vylisovanú dužinu (odpad) druhýkrát! Môžete spôsobiť poškodenie sitka.
  • Po spracovaní cca 2 kg surovín (ríbezlí, malín a černíc len 1,5 kg) VŽDY prácu prerušte a skontrolujte, či nie je sitko upchaté. Ak je, vyčistite ho.

Použitie sitka:

  • Sitko - hrubé (otvory 1 mm, farba biela) – je určené na spracovanie všetkých druhov bobuľovitého aj citrusového ovocia
    a zeleniny, ktoré obsahujú zrniečka alebo jadierka (napr. ríbezle, černice, hrozno).
  • Sitko - jemné (otvory 0,6 mm, farba čierna) – je určené na spracovanie všetkých druhov bobuľovitého aj citrusového
    ovocia a zeleniny, ktoré neobsahujú zrniečka alebo jadierka

Dodatočné parametre

Kategória: Príslušenstvo ku kuchynským robotom
Záruka: 2 roky
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Autorizovaný spotrebičov ETA – SALT ELEKTRO

Počas niekoľkých desaťročí prítomnosti značky ETA na slovenskom trhu sa táto značka v maximálnej miere udomácnila a stala sa synonymom pre domáce spotrebiče, a to vďaka svojej spoľahlivosti, dlhej životnosti a dostupnosti.

V súčasnosti sa spoločnosť transformuje na moderne fungujúci subjekt s dôrazom na kvalitu služieb. Spoločnosť prešla mnohými razantnými opatreniami v oblasti systému chodu a nákladov spoločnosti. V súvislosti s tým došlo k centralizácii logistiky do centrálneho skladu. Dôraz je kladený na kvalitu, cenovú dostupnosť produktov, kvalitu služieb v oblasti servisov a zaistenia náhradných dielov.